Beskrivning
Vi söker inhoppare/vikarier till alla våra redaktioner. I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande arbetsuppgifter på en dagstidning beroende på vilken tjänst man vikarierar. Arbetet är mycket varierat.

Vi har behov av:
• Allmänreportrar
• Featurereportrar
• Fotografer
• Webbreportrar
• Sportreportrar
• Lokalreportrar till våra redaktioner i Alvesta, Lessebo, Tingsryd, Uppvidinge och Älmhult
• Sidplanerare/sidgranskare

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper om samhället och har ett genuint intresse för människor. Som person är du kreativ, nyfiken, självständig och stabil. Du ska ha god samarbets- och planeringsförmåga, vara ansvarstagande och gilla att jobba mot deadline. Självklart har du digital kompetens och är van vid att följa nyhetsflödet i sociala medier.
Vi söker dig som brinner för den lokala journalistiken. Det är bra om du är van vid att ta eget stort ansvar, har bred kompetens, kan arbeta självständigt och leverera välskrivna artiklar och reportage med bilder som du har tagit själv.

Vi har en plats till dig! Titta på filmen så får du se hur det ser ut i mediehuset i Växjö:
https://youtu.be/H7czfJzt4ZI

Villkor
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete.
Giltigt körkort för personbil med manuell växellåda.

Arbetstid
Arbetet innebär tjänstgöring tidiga morgnar, på dagtid, kvällar och helger beroende på vilken typ av arbete man utför.

Värdegrund
Smålandspostens värdeord är engagemang, förtroende och ansvar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Välkommen med din spontanansökan på vår rekryteringssajt www.gotamedia.se/ledigajobb/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dele links


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger