Kundcenter arbetar på uppdrag av Gota Media AB:s tidningar och ansvarar för all service till tidningarnas läsare och prenumeranter. Vi sitter i mediehuset Smålandsposten mitt i centrala Växjö.

Kundcenter har dagligen många kundkontakter via inkommande telefoni, och mejl gällande prenumeration-, distributions och privata annonsärenden. Vi erbjuder dig ett arbete med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och ett glatt gäng med kollegor.

Vi söker en kollega som är ansvarsfull, vill bidra med en hög servicekänsla och som har förmågan att arbeta med flera kundärenden och uppgifter samtidigt. Vi önskar att du är en god lyssnare och engagerad i våra kunders olika ärenden.

Vi söker dig som gärna har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller har arbetat i en liknande roll tidigare, du har en god telefonvana, naturligt för dig att arbeta i flera olika system. Vi lägger också vi stor vikt vid din personlighet.

I takt med utvecklingen läser fler och fler tidningen via ett digitalt verktyg så som en läsplatta. Därav är det meriterande om du har ett intresse för digitala produkter, och har kunskap i teknisk support och du ska
kunna supporta i våra digitala verktyg.

 

Vid frågor kontakta Karina Andersson, telefonnummer 0470-770521

Links teilen


Anmelden und Bewerbung senden

Zurück zu Stellenangeboten