Marknad

Marknadskoordinator Gota Media

Är du kreativ och vill vara med och skapa engagemang hos våra läsare? Kan du dessutom skapa innehåll och har ett sinne för försäljning– då kanske du är vår nya stjärna!

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och varierande roll i en stabil mediekoncern med en stark publicistisk värdegrund och ett tydligt uppdrag att bidra till samhällsnytta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Driva utveckling och optimering med fokus på ökad konvertering, minskad churn och ökad lojalitet i Gota Medias läsaraffär i huvudsak via Marketing Automation.
• Utveckling och genomförande av marknadsaktiviteter, kundkommunikation och kundflöden för att stärka Gota Medias läsaraffär.  
• Planering och samordning av kampanjstrategier. 

Kvalifikationer

• För att lyckas i rollen trivs du med att ta ett stort eget ansvar och att självständigt driva arbetet framåt.
• Du behöver vara lösningsorienterad och se potential i nya sätt att bearbetavår läsaraffär.
• Du bör vara en utpräglad lagspelare som med prestigelöshet och mod leder både dig själv och dina kollegor i teamet framåt och med det skapar du tillit och förtroende i organisationen.
• Teknisk och strategisk kunskap i Marketing Automation dvs i digitala kundresor är meriterande.
• Erfarenhet av digital marknadsföring är meriterande.
• Vi ser gärna att du har en medie- eller marknadsföringsutbildning.

Vi är en lärande organisation i ständig förändring med ambitionen att förbättra arbetssätt, verktyg och metoder, som Marknadskoordinator på Gota Media har du en nyckelroll i det arbetet.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst och du kan utgå från någon av våra orter där vi har tidningsverksamhet exempelvis Kristianstad, Karlskrona, Växjö, Kalmar eller Borås. Tjänsten ingår i Gota Medias Marknad- och Utvecklingsorganisation där du omges av bland annat affärsutvecklare, marknadskoordinatorer, kundkoordinatorer, analytiker, utvecklare och UX-designers. Vi erbjuder dig ett  inspirerande jobb i en framåtlutad utvecklingsorganisation i ett stort och stabilt företag. Gota Medias värdeord är respekt, öppenhet, prestigelöshet och mod. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anki Holmgren: anki.holmgren@gotamedia.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/30
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb